[ Predizborne tribine ] Vitanovići, Lipovac i Ulović

0
479

Javna tribina Hrvatske demokratske zajednice Organizacije za Brčko distrikt sinoć je održana i u Temeljnom ogranku Vitanovići gdje su također predstavljeni kandidati s liste s područja Brčko distrikta BiH za predstojeće Opće izbore kao i izborni program HDZ-a BIH.
Predsjednik HDZ-a Brčko distrikt, dopredsjednik HDZ-a BiH i dogradonačelnik Brčkog dr. Anto Domić upoznao je žitelje zajedničke javne tribine o tome kada se održavaju izbori, koliko kandidata imamo na listi te što je naš cilj u budućem nadolazećem razdoblju posebice ukazujući na važnost općih izbora.

 

Naime, kandidat s liste HDZ-a BiH ispred Brčko distrikta za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH je Pero Gudeljević, dok su kandidati za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Delfa Dejanović i Šimo Filipović.
Kandidatkinja s liste, članica Predsjedništva HDZ-a BiH te predstojnica Odjela za europske integracije i međunarodnu suradnju Delfa Dejanović obratila se također nazočnima predstavivši najznačajnije odrednice Izbornog programa koji nosi naziv: „Razvoj i opstanak“ te sadrži ukupno sedam točaka. Prva se odnosi na Gospodarski rast i razvoj. Druga točka je Demografska obnova, obitelj i mladi, a treća Hrvatski branitelji. Pravna i sigurnosna politika je četvrta točka Programa dok petu čine obrazovanje, znanost, kultura, sport mediji. Zdravstvo i socijalna sigurnost je naziv šeste točke dok se sedma odnosi na Ubrzanje EU i NATO puta.
Razgovaralo se o problemima koji muče žitelje ovih temeljnih ogranaka te na koji način će ti problemi u narednom razdoblju biti riješeni. Svi nazočni su upoznati i o tome koliko je do sada učinjeno od strane naših predstavnika u vlasti te koji su planovi za budućnost.
S vama smo i sutra, nedjelja, 23. rujna na javnoj tribini u Ulicama s početkom u 17.00 sati. Dobrodošli!
Vaš HDZ BiH Organizacija za Brčko distrikt

Komentiraj