[ Predizborne tribine: TO Ulice, D. Rahić i Vukšić ]

0
378

U prostorijama mjesne zajednice u Ulicama u zajedničkoj suradnji predstavnika ovdašnjih temeljnih ogranaka večeras je održana javna tribina Hrvatske demokratske zajednice Organizacije za Brčko distrikt u povodu predstojećih Općih izbora.

Predsjednik dr. Anto Domić uputio je pozdravne riječi nazočnima te predstavio kandidate s liste HDZ- a BiH s područja Distrikta i to za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH Peru Gudeljevića, te kandidate za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Delfu Dejanović i Šimu Filipović, posebice ukazujući na važnost općih izbora.
U svojem obraćanju kandidat s liste Pero Gudeljević koji obnaša dužnost predstojnika Odjela za gospodarski razvitak, šport i kulturu u Vladi Brčko distrikta dao je osvrt na Izborni program HDZ-a BiH posebno se odnoseći na poglavlje gospodarski rast i razvoj.

 

Kandidatkinja s liste Delfa Dejanović, predstojnica Odjela za europske integracije i međunarodnu suradnju Delfa Dejanović navela je da sadržaj izbornog programa podrazumijeva i demografska obnova obitelj i mladi, potom hrvatski branitelji, pravna i sigurnosna politika, obrazovanje, zdravstvo i socijalna sigurnost te ubrzanje puta ka EU.
Nazočnima se takodjer predstavio kandidat s liste i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH u Brčkom Šimo Filipović pozvavši sve da 7. listopada izađu na izbore i daju svoj doprinos.

Comments are closed.