Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić otvorio završnicu turnira prvenstva u omladinskoj ligi NSBiH – NSRS 2015./2016. u Brčkom

0
398

25.5.2016. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić pozdravio je jutros sudionike i igrače te otvorio završnicu turnira prvenstva koje se održava na stadionu nogometnog kluba Lokomotiva u Brčkom u omladinskoj ligi Nogometni savez BiH – Nogometni savez RS 2015./2016.

Prigodom otvaranja ove značajne sportske manifestacije dr. Domić je istaknuo da Ured gradonačelnika i Vlada Brčko distrikta BiH pomaže sve važne sportske događaje, naročito one u koje su uključeni najmlađi članovi naše zajednice.

„Želim čestitati rukovodstvu nogometnog kluba Lokomotiva zbog današnjeg turnira za djecu uzrasta 2002. i 2004. godišta. Ovo je svakako prigoda da se dječaci druže, afirmiraju nogomet kao posebnu vrstu sporta, koja je inače popularna među mladima. S druge strane želim reći da je Lokomotiva jedan vrsni dugogodišnji klub koji promovira sport u različitim disciplinama, pogotovo u nogometu, i uvjeren sam da će i ovaj turnir sukladno njihovim standardima na isti način biti organiziran.

Nikola Leksović, sportski ravnatelj nogometnog Lokomotiva, potvrdio je da potpora lokalne zajednice ni ovaj put nije izostala, na čemu je i zahvalio, kao i na ukazanom povjerenju od strane Nogometnog saveza Republike Srpske, koje je, kako je kazao, u ovome trenutku za njih nemjerljivo.

„Velika mi je čast biti organizator prvog turnira koji se održava kod omladinaca i nadam se da ćemo to i ubuduće prakticirati ovdje u Brčkom. Na ovome stadionu uvijek se igrao dobar nogomet i atmosfera je prava, sportska. Presretan sam nakon 34 godine, koliko djelujem u klubu, i ovo je jedan od ljepših trenutaka u mojoj sportskoj karijeri“, rekao je Lesković u izjavi za novinare.

Ovom događaju prisustvovali su i ravnatelj JP „Komunalnog Brčko“ Admir Nuković i šef Policije Brčko distrikta BiH Goran Pisić.

Comments are closed.