Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH u posjeti Mladeži u Brčkom

0
610

Uz poštivanje epidemioloških mjera, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić održao je radni sastanak s Odborom Mladeži HDZ-a BiH Organizacija za Brčko distrikt kao i kandidatkinjama i kandidatima s liste HDZ-a BiH iz reda Mladeži u Brčkom.

Tema sastanka su bili nadolazeći lokalni izbori, problemi s kojima se susreće HDZ BiH na području Distrikta, kao i rad Mladeži HDZ-a BiH u Distriktu.

„Prvenstveno se želim zahvaliti predsjedniku Mladeži HDZ-a BiH na dolasku i na potpori Mladeži. Razgovarali smo na temu nadolazećih izbora, prethodnog i budućeg rada Mladeži. Vjerujemo u dobar izborni rezultat na lokalnim izborima, a to je ne manje od tri zastupnika u Skupštini Distrikta. Mi mladi smo tu, radimo i spremni smo preuzeti značajne uloge u budućem političkom djelovanju“, poručio je predsjednik Mladeži HDZ BIH u Brčkom, Šimo Filipović.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBIH Mario Mikulić zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici članovima Mladeži HDZ-a BiH Brčko distrikta i kandidatima i kandidatkinjama na predstojećim izborima.

Mikulić je istaknuo važnost ovih lokalnih izbora u Distriktu Brčko te posebno naglasio angažman mladih ljudi.

„Iako je puno otežavajućih okolnosti za ove izbore, vjerujem u rad i ustrajnost Mladeži HDZ-a BiH i stranke u cjelini u Distriktu Brčko i ne sumnjam da ćemo ostvariti jako dobar izborni rezultat“ kazao je predsjednik Mikulić.

 

 

(Mladež HDZ-a BiH)

Comments are closed.