[ OBILJEŽENA 28. OBLJETNICA HDZ-a BIH U BRČKOM. ]

0
417

Molitvom opijela i polaganjem vijenaca ispred Gradske vijećnice na spomen obilježju 108. Pješačke brigade HVO-a Ravne Brčko, a uz prisustvo vjerskih službenika i brojnih sudionika, započelo je jučerašnje obilježavanje 28. godina od utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice BiH u Brčkom.

U prigodi obilježavanja 28. obljetnice predsjednik dr. Anto Domić izjavio je da je Hrvatska demokratska zajednica svih ovih godina dobivala potporu hrvatskoga naroda, za koga se borilo svim raspoloživim demokratskim sredstvima.

„Hrvatska demokratska zajednica je svih ovih godina uvijek i iznova dobivala potporu hrvatskog biračkog tijela, hrvatskoga naroda. HDZ je imao i ima zadaću da štiti njihove interese. Sukladno tomu, svake godine se i okupimo na prigodnom druženju, kako bismo se prisjetili vremena kada su hrabri ljudi započeli uspostavljanje višestranačnog sustava, utemeljenje političke stranke koja će zastupati interese hrvatskog naroda“, kazao je dr. Domić, izražavajuži uvjerenje će HDZ na općim izborima ostvariti dobre rezultate.

Program obljetnice nastavljen je domjenkom u prostorijama Hrvatsko-kulturnog društva „Napredak“, gdje su nastupila hrvatska kulturno-umjetnička društva iz Bijele, Zovika i Gornje Skakave. U okviru manifestacije predstavljen je i novi broj glasila „Glas HDZ-a“.

Comments are closed.