Tea Ružić iz Brčkog polaznica Političke akademije HDZ-a BiH

0
392

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru početkom listopada mjeseca upriličena je promocija polaznika jednogodišnje izobrazbe IV. generacije Političke akademije HDZ-a BiH te uvodno predavanje za polaznike V. generacije PA HDZ-a BiH.

 

Između ostalih, polaznica V. generacije Političke akademije HDZ-a BiH, koja se organizira uz potporu ureda Zaklade Hanns Seidel iz Zagreba je članica Odbora Mladeži HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt Tea Ružić, inače studentica prve godine Fakulteta političkih nauka odsjek: Međunarodni odnosi i diplomacija.

Predavači na Političkoj akademiji su istaknuti sveučilišni profesori i znanstveni djelatnici, diplomati, osobe iz političkog, javnog, kulturnog, obrazovnog i gospodarskog života, te druge ugledne osobe i stručnjaci. Predavanja se odvijaju tijekom godine dana u trajanju od 140 sati nastave, a polaznici stječu pravo na diplomu nakon što uspješno polože sve ispite.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH, dr. Dragan Čović obraćajući se svim polaznicima PA HDZ-a BiH,  kazao je između ostaloga: “Zahvaljujem se svima onima koji su pridonijeli da se ovaj projekt HDZ-a BiH ostvari. Ponosan sam na sve vas danas okupljene i poručujem vam da vi trebate razumijeti da je prigoda za bolji život u Bosni i Hercegovini i bolje uređenje društva u vašim rukama. Dobili ste priliku da uskoro vi kreirate politiku HDZ-a BiH i političku situaciju uopće u Bosni i Hercegovini. Moja želja je bila da vas danas osobno pozdravim i čestitam, i da vam kažem da su vam uz vaše samopuzdanje naša vrata uvijek otvorena. Još jednom, svim polaznicima upućujem iskrene čestitke, a profesorima zahvale na trudu i obrazovanju koje su prenijeli na sve polaznike“.

Našoj Tei Ružić, polaznici V. generacije PA HDZ-a BiH želimo puno uspjeha tijekom predstojeće jednogodišnje izobrazbe teorije i prakse i sreću u budućem radu!

Comments are closed.