Središnji predizborni skup u Ulicama- dokaz da je HDZ stožerna stranka Hrvata

0
351

Predstavnici HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt predvođeni predsjednikom dr. Antom Domićem, gradonačelnikom Brčko distrikta posjetili su prije središnjeg predizbornog skupa u Ulicama i župni ured u ovome povratničkom mjestu gdje su toplo dočekani od strane župnika fra Martina Antunovića.

Središnji predizborni skup u Ulicama- dokaz da je HDZ stožerna stranka Hrvata

Organizacija Hrvatske demokratske zajednice BiH za Brčko distrikt organizirala je sinoć prvi od sedam predizbornih skupova na kojem je predstavljena lista kandidata za predstojeće Lokalne izbore u BiH.

Pred više stotina okupljenih građana predstavljen je program stranke koji obuhvata sve segmente života. I ovaj put HDZ dokazuje da je stožerna stranka hrvatskog naroda i stoga ima veću obvezu skrbiti o interesima svoga naroda, kaže predsjednik Organizacije HDZ BiH za Brčko distrikt i brčanski gradonačelnik, dr. Anto Domić, u predstavljanju programa stranke.

„HDZ je stranka koja je uvela višestranački sustav, obranila ovaj prostor, uspostavila Brčko distrikt, osigurala Hrvatima punu jednakopravnost, obilježila naše svetinje, izgradila spomenike braniteljima, dokazala da Hrvati ovdje žive već tisuću godina, uspostavila sustave socijalnih programa, nova radna mjesta, zapošljavanje i povećala gospodarski potencijal. Takav program ćemo nastaviti rješavati i u predstojećem četverogodišnjem mandatu kako bi svima bilo bolje, a pogotovo hrvatskome narodu“, rekao je dr. Domić.

Da je HDZ BiH snaga hrvatskog naroda dokazuje i dvorana prepuna građana u domu kulture u Ulicama, iako je ovo prvi od sedam skupova koje će stranka upriličiti do izbora, kaže kandidat sa liste HDZ BiH za Brčko distrikt i šef Odjela za stručne i administativne poslove, Tomislav Stjepanović.

„Pokazali smo da jer hrvatski narod uz HDZ, da možemo očekivati trećeg zastupnika, da je to ono što je realno i da možemo upravljati svojim procesima, možemo ispuniti sve ono što je potreba hrvatskog naroda. Naša želja je da sa druga dva konstitutivna naroda kreiramo uvjete u kojima svi građani Brčko distrikta mogu dobro i kvalitetno živjeti te ostati i opstati na ovim prostorima“, kaže Stjepanović.

O programu HDZ BiH, organizacije za Brčko distrikt u Ulicama su govorili i drugi kandidati sa stranačke liste, a druženje sa građanima je potrajalo nekoliko sati.

Comments are closed.