Predizborna javna tribina u Donjoj Skakavi-upriličeno druženje s motoristima i ribolovcima

0
603

Javna tribina HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt sinoć je održana u Donjoj Skakavi. U svojem obraćanju nazočnima dopredsjednik HDZ-a BIH u Brčkom Ivo Filipović i dopredsjednik Skupštine pozdravio je sumještane te iskazao zahvalnost što su se okupili u velikom broju.

„Ovo je zaista bastion Hrvatske demokratske zajednice BIH. U Donjoj Skakavi nikada nije bilo upitno koliko će glasova dobiti HDZ i uvijek je to bilo iznad devedeset posto od ukupnog broja glasova. U tom smislu veseo sam i radostan što imamo tako jaku utvrdu jer sam i sam iz Donje Skakave. Preostaje mi da još jedanput pozdravim sve mještane Donje Skakave, sve članove HDZ-a BiH, da im se zahvalim na današnjem skupu i da ih zamolim da izađu 15. studenoga na izbore, a kome će dati potporu o tome uopće ne dvojim, to će sigurno biti HDZ BiH“, rekao je Filipović.

Kandidat na listi i rizničar HDZ-a BiH u Brčkom dr. Borislav Đulabić također potvrđuje da uspjeh u Donjoj Skakavi nikada nije bio upitan.

„Ovaj  put osim motivacije naših birača postoje i objektivne prepreke zbog vrlo loše epidemiološke situacije, naročito iz razloga što dobar dio našeg biračkog tijela čine starije osobe i moramo se na neki način dodatno uozbiljiti i angažirati da zaštitimo naše stanovnike prilikom izlaska na birališta. Ali i u tom smislu očekujemo da ćemo pored svega toga ubjedljivo trijumfirati“, istaknuo je dr. Đulabić koji obnaša dužnost zamjenika ravnatelja JZU „Zdravstveni centar Brčko“.

Svoj osvrt dao je i sam predsjednik Temeljnog ogranka Luka Marić kazavši da mu je čast što se u Donjoj Skakavi održala javna tribina za predstojeće lokalne izbore i to skupa sa ovdašnjim  motoristima i ribolovcima.

„Drago mi je da je odaziv mještana bio vrlo dobar i unatoč epidemiološkoj situaciji. Razgovarano je s ljudima o daljnjim planovima koji se tiču našeg mjesta i pozvali smo naše mještane da svi 15. studenoga izađu na izbore i daju apsolutnu potporu Hrvatskoj demokratskoj zajednici BiH na čelu s dr. Antom Domićem, dogradonačelnikom i našim sumještaninom Ivom Filipovićem, dopredsjednikom Skupštine“, izjavio je Marić.

Comments are closed.