Održane 2. Sportske igre Mladež HDZ BiH

0
443

Naša organizacija Mladeži u Brčkom ostvarila je drugo mjesto u ukupnom poretku svih prijavljenih županija.

Od ukupno 7 disciplina osvojili smo:

1.mjesto u utrkama u vrećama

2. mjesto u povlačenju konopca

2. mjesto u boćanju

2. mjesto u tenisu

3. mjesto u malom nogometu.

Sportske igre okupile su članice i članove Mladeži iz svih krajeva Bosne i Hercegovine koji su u pozitivnom natjecateljskom duhu ovoga vikenda boravili u Širokom Brijegu.

U ime domaćina nazočne su pozdravili i zaželjeli dobrodošlicu predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH i gradonačelnik Širokog Brijega, gospodin Miro Kraljević i predsjednik Gradskog odbora Mladeži Široki Brijeg, naš kolega Vedran Kožul.

Predsjednik Mate Lončar u svom obraćanju istaknuo je kako je Mladeži HDZ BiH još jedanput pokazala snagu zajedništva i spremnost da odgovorimo na sve izazove koji se nalaze pred nama. Cilj Sportskih igara je još snažnije povezivanje naših članica i članova iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Sportske igre svečano je otvorila dopredsjednica Hrvatske demokratske zajednice BiH i zastupnica u Parlamentarnoj skupštini BiH, te izaslanica našeg predsjednika dr. Dragana Čovića, gospođa Darijana Filipović koja je naglasila važnost organizacije mladeži u strukturi stranke, te istaknula kako će mladež kao i do sada imati podršku u svojim aktivnostima.

 

Comments are closed.