Bogat kulturno-zabavni program i trpeza tradicionalnih jela na uskršnjem domjenku Organizacije HDZ-a BiH Brčko Distrikta

0
343

U nedjelju, 27. travnja 2014. godine povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, u prepunoj dvorani “Napretkovog doma” u Brčkom upriličeno je svečano druženje uz bogatu trpezu tradicionalnih jela kao i mnoštvo šarenih pisanica za tucijadu koju je i ove godine priredila Mladež HDZ BiH Organizacije za Brčko Distrikt i predstavnice Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača”.

Predsjednik Organizacije HDZ BiH za Brčko Distrikt dr. Anto Domić  iskazao je zadovoljsvo ovim događajem kao i mnoštvom prisutnih gostiju ističući da se u duhu Uskrsa treba podsjetiti da su ljubav i tolerancija osnove kršćanske vjere. „Ovo je prigoda da u svečanom ozračju zajedničkog druženja uz članice, članove, simpatizere i aktiviste HDZ-a  podijelimo radost ovog velikog blagdana“.

Odgovarajući na upite novinara u svezi analize rezultata stranke dr. Domić je ocijenio da je kontinuiranim promicanjem interesa i ideja stranke njeno članstvo u prethodnoj godini uvećano. „Načinili smo i velike iskorake u dodatnom političkom profiliranju stranke te u tom smislu značajno unaprijedili rad“, zaključio je dr. Domić.

U kulturno- zabavnom programu uz spletove igara i tradicionalna kola nastupila su hrvatska kulturno umjetnička društva s područja Distrikta i to: „Skakava 06“ iz Gornje Skakave, „Župa Zovik“ iz Gornjeg Zovika, „HKUD Bijela“ iz Bijele, te „Izidor Poljak“ iz Boća kao i HKUD „Jedna ljubav“ Gornji Vukšić.

Comments are closed.