Obilježili smo Božić kako priliči velikoj obitelji

0
296

Tradicionalnim Božićnim domjenkom sinoć smo u dvorani Hrvatsko – kulturnog društva Napredak Brčko povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana – Božića upriličili zajedničko druženje onako kako to priliči jednoj velikoj obitelji.

Kao što je u ime domaćina predsjednik dr. Anto Domić rekao, bila je ovo prilika da se ukaže i na sve ono što smo radili tijekom godine ispred Hrvatske demokratske zajednice BiH, kao stožerne snage hrvatskog naroda i predvoditeljice europskih i kršćanskih vrijednosti.

Dr. Domić je naglasio da nas očekuje godina s mnogo izazova na globalnoj razini, posebno s aspekta pristupanja naše zemlje Europskoj uniji, a koja je u ovoj godini dobila službeni status kandidata za članstvo u EU.

„HDZ BiH ima ključnu ulogu u Distriktu, a samim tim će imati i ključnu ulogu u postupku pristupa Bosne i Hercegovine ka Europskoj uniji. Pored Božića, želimo čestitati i kandidacijski status porukom da još ohrabrije, snažnije i odgovornije radimo za dobrobit ne samo Hrvata, nego i svih koji žive ovdje u Distriktu, jer mi drugog mjesta za život nemamo. Ovo je naš dom i naša domovina“, poručio je Domić na svečanom domjenku gdje su se okupili brojni članovi, simpatizeri i prijatelji HDZ-a BiH.

 

Komentiraj