Gradonačelnikova čestitka brčanskim maturantima

0
384

3.6.2016. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić uputio je svim maturanticama i maturantima brčanskih srednjih škola iskrene čestitke prigodom svršetka srednjoškolskog obrazovanja.

„Dragi maturanti, drage Brčanke i Brčaci,

vi koji se nalazite u posebno važnome i nezaboravnom vremenu za vašu mladost koja je zaokružila jedan važan dio životnog puta i pred kojom su novi izazovi, želio bih da vam ovo vrijeme kada obilježavate kraj srednjoškolskog obrazovanja ostane u trajnoj uspomeni na jedno od najljepših životnih doba, doba koje će vam čitavoga života biti podsjetnik na vrijeme bezbrižnosti i maštanja o budućem životu.

Vama koji nastavljate školovanje na fakultetima želim puno uspjeha u stjecanju novih znanja i vještina. Neka vam nastavak školovanja bude poticaj za što uspješniju, sretniju i ljepšu budućnost.

Vama koji ćete svoju budućnost potražiti na tržištu rada želim da što prije pronađete zaposlenje te da svojim radom osigurate sebi, ali i obitelji, našem gradu i društvu u cjelini napredak i boljitak.

Svim profesoricama i profesorima izražavam zahvalnost što se nesebično daju u okviru svog plemenitog zanimanja uz želju da svoja znanja i dalje prenose generacijama učenika na ponos sebi, a naročito djeci i njihovim roditeljima.

Čestitke upućujem i svim roditeljima ovogodišnjih maturanata koji su, školujući ih i često se odričući kako bi to školovanje bilo privedeno kraju, svoju djecu izveli na pravi životni put.

Zahvaljujem vam dragi sugrađani i na pokazanom strpljenju, razumijevanju, ali i toleriranju koje ste pokazali u vremenu koje ostaje iza nas.“

                                                                        GRADONAČELNIK

  1. Anto Domić

Comments are closed.