Donji Zovik je sinoć bio mjesto okupljanja HDZ-a

0
306

10.9.2016. Da puna dvorana u Bijeloj nije bila samo slučajnost govori i situacija od sinoć, kada nas je i u Donjem Zovika dočekala puna dvorana tamošnje Mjesne zajednice.

Tunjo Ageljić predsjednik Temeljnog ogranka D. Zovik nas je toplo dočekao, sve nazočne pozdravio te prepustio riječ našem predsjedniku Dr. Anti Domić.

Predsjednik HDZ-a Brčko distrikt te gradonačelnik Brčko distrikta dr. Domić upoznao je mještane Donjeg Zovika o tome kada se održavaju izbori, koliko kandidata imamo na listi te što je naš cilj u budućem nadolazećem periodu. Kandidati su se obratili svim nazočnima te su ispraćeni velikim pljeskom. Razgovaralo se o problemima koji muče mještane ovog Temeljnog ogranka te na koji način će ti problemi u narednom periodu biti riješeni. Svi nazočni su upoznati i o tome koliko je do sada učinjeno od strane naših predstavnika u vlasti te koji su planovi za budućnost.

Predsjednik Mjesne zajednice gospodin Mato Grgić, uputio je svima srdačan pozdrav, zahvalnost sto su se odazvali javnoj tribini HDZ-a te pohvalio naše predstavnike u vlasti, s obzirom na to koliko je dosad učinjeno s njihove strane.

Sve pohvale i za domaćine koji su za sve goste pripremili jelo i piće, kako bismo se svi zajedno opustili te u divnoj, vedroj večeri razmijenili iskustva, ideje i planove kako se trebamo boriti i dalje za Hrvate na području Distrikta.

Komentiraj