Kandidati HDZ-a za XI. Izbornu jedinicu predstavili se u Brčko distriktu

0
314

04.09.2016. U prostorijama HKD Napredak u Brčkom jučer je upriličeno predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice za XI. izbornu jedinicu na predstojećim izborima za Sabor Republike Hrvatske koji će se u BiH održati 10. i 11. rujna ove godine.

Kandidate je pozdravio domaćin predsjednik HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt, dopredsjednik HDZ BiH te gradonačelnik Brčko distrikta dr. Anto Domić sa suradnicima.

Na predstavljanju u Brčkom, kandidati s liste HDZ-a i kandidatkinja s područja Brčko distrikta Ankica Gudeljević govorili su o aktualnim problemima Hrvata u BiH. S tim u vezi HDZ u Hrvatskoj i BiH ocijenjena je jedinom snagom koja se može izboriti za istinsku jednopravnost Hrvata s druga dva konstitutivna naroda u BiH, uz ostalo i kroz institucije sustava Republike Hrvatske.

Kandidati HDZ-a za XI. izbornu jedinicu svoje obraćanje završili su pozivom Hrvatima u Tuzli da 10. i 11. rujna izađu na izbore za Sabor RH i svoj glas daju jedinoj istinskoj listi Hrvata koji živeći izvan RH osjećaju bilo i potrebe hrvatskog naroda u BiH.

Comments are closed.