[ Večer sjećanja na žrtvu Vukovara ]

0
382

Mladež HDZ-a BiH u Brčkom priredila je u predvečernjim satima na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima u centru Brčkog večer sjećanja te paljenjem svijeća odajući  počast žrtvama Vukovara 1991. godine.

“Mladež HDZ BiH tradicionalno organizira Večer sjećanja u čast žrtava Vukovara, Škabrnje ali i ostalih hrvatskih stratišta. Ovim gestom želimo odati  počast svim našim braniteljima, zahvaljujući kojima živimo u slobodi”, izjavio je Šimo Filipović, predsjednik Mladeži HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt.

“Večeras je večer sjećanja i uspomene na pale branitelje grada Vukovara i sve žrtve u odbrani hrvatske slobode i neovisnosti. Sve one ljude koji su ljubavlju stali  protiv zločina, protiv onoga koji  ruši i širi mržnju. Stali su svojom ljubavlju prema čovjeku, svojoj domovini i ovo je spomen svima onima koji su dali svoj život da bismo mogli danas živjeti  u slobodi i miru”, poručio je dr. Anto Domić, predsjednik HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt i dogradončelnik Brčko distrikta BiH.

Comments are closed.