Javna tribina održana i u Temeljnom ogranku Boće

0
397

Unatoč hladnom vremenu i protuepidemiološkim ograničenjima na javnoj tribini se okupio veliki broj Boćana. Prije održavanja skupa  izaslanstvo HDZ BiH posjetilo je i Crkvu u Boću te su obišli temelje budućeg pastoralnog doma. Župnik je tom prilikom iznio kako je zahvaljujući amandmanima HDZ BiH započela realizacija projekta izgradnje budućeg pastoralnog doma.

„Želim da izrazim svoje zadovoljstvo ovako velikim brojem ljudi koji su došli danas da čuju što ima da kaže Hrvatska demokratska zajednica BiH i naša lista kandidata. Kao i svaki put, a danas je to posebno naglašeno, izrazito mi je žao što nemamo kvalitetnije uvjete za provođenje kampanje za izbore u 2020. godini. Ovo govorim jer smo imali toliko kvalitetnih pitanja, komentara da to uistinu zaslužuje puno više vremena i objašnjenja i sasvim sam siguran da bi se još značajniji broj mještana pojavio za diskusiju da su uvjeti nešto drugačiji. Mogu samo da izrazim svoje apsolutno zadovoljstvo što sam danas bio u Boću i potvrditi da ovo garantira kvalitetan uspjeh Hrvatske demokratske zajednice BiH na ovim izborima. I želim da pozovem sve građane koji čitaju ove tekstove da izađu na izbore 15. studenog i daju potporu HDZ-u BiH. Na takav način će jedino kvalitetno zaštititi interese Hrvata na području Brčko distrikta“, izjavio je dopredsjednik Ivo Filipović, koji obnaša dužnost dopredsjednika Skupštine Brčko distrikta.

 

„Ambijent i pitanja koja su dominirala daju nam vjeru i nadu da smo na pravom putu te da ćemo na izborima 15. studenog ostvariti uvjerljivu pobjedu. Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koja je rezultirala realizacijom niza projekata izgradnje infrastrukture u selu, a ovom prigodom smo zajedno sa župnikom župe Boće vlč. Filipom Maršićem obišli gradilište budućeg Pastoralnog centra koji se gradi zaslugom i angažmanom zastupnika HDZ-a BiH“, rekao je dopredsjednik HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt i zastupnik u Skupštini Ilija Marić.

Nazočnima se također obratila zastupnica u Skupštini i kandidatkinja na listi Ljubica Ilić.

„U jeku ove predizborne kampanje večeras smo se skupili i u Boću u jednom zavidnom broju. Premda nije prema epidemiološkim preporukama ali smo bili osviješteni i nosili smo zaštitu tako da mislim da nismo nikoga doveli u rizik. Iznimno mi je drago što se odazvao ovoliki broj mještana Mjesne zajednice Boće.  Svojim dolaskom su nas ohrabrili i već su nam prije izbora kazali da stoje uz nas, da će nam dati svoju potporu kako bi i dalje mogli raditi na očuvanju interesa i integriteta hrvatskog čovjeka  na ovim prostorima. Prije samog skupa posjetili smo i župnika Župe Boće vlč. Filipa Maršića i obišli smo temelje pastoralnog centra koji je trenutno u izgradnji, a koji je potpomognut amandmanima Hrvatske demokratske zajednice BiH. Naglasili smo i potaknuli ljude da maksimalno daju svoj doprinos, a on se ogleda u izlasku na izbore 15. studenoga. Pozvali smo ih da nam daju svoju potporu kako oni tako i svi Hrvati s područja Brčko distrikta i očekujemo najbolji mogući rezultat“, zaključila je Ilić.

 

Komentiraj