Tea Ružić

0
1493
Rođena sam 19.12.1995. u Tuzli, a živim u Bijeloj.
Zvanje dipl. politologa za međunarodne odnose i diplomaciju stekla sam na Fakultetu političkih znanosti, a trenutno sam i završna godina studija Odnosi s javnošću na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Alumnistica sam Političke akademije Hrvatske demokratske zajednice BiH i dio velike zajednice koja je uspješno iznjedrila sada već IX. generaciju mladih spremnih za političke utakmice.
Svoj doprinos dala sam i u radu s mladima i za mlade kao predsjednica, a potom i dopredsjednica krovne organizacije mladih Vijeća mladih Brčko distrikta BiH. Njihovi problemi i potrebe, potpora njihovim aktivnostima i idejama bili su moj prioritet. Tako je bilo, tako će i biti.
Politički aktivno djelujem od svog punoljetstva, kada sam samosvjesno za prvi i jedini izbor odabrala Hrvatsku demokratsku zajednicu BiH. Uz nju sam kao dio strukture Mladeži na području Distrikta, ali i Predsjedništva na razini BiH, učena hrabrošću, pravim i istinskim vrijednostima hrvatskog naroda, odrastala i postala osobom kakva sam danas. Nasmijana, elokventna i entuzijastična Hrvatica sjevera Bosne i Hercegovine.
Za mene često kažu da sam borbena i optimistična, ali „dijete HDZ-a BiH“ sam, stoga hrabro i odlučno ZA generacije koje dolaze i ostaju.

Comments are closed.