Susret s članstvom – održana javna tribina u gradskom temeljnom ogranku HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt

0
369

14.6.2016. U prostorijama HKD Napredak u Brčkom večeras je u organizaciji gradskog temeljnog ogranka upriličena javna tribina i ponovni susret dužnosnika HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt s članstvom prilikom obilaska temeljnih ogranaka s područja Distrikta. U radu tribina, na kojima je okupljeno članstvo te simpatizeri  i prijatelji, sudjelovalo je Predsjedništvo Odbora HDZ-a BiH za Brčko distrikt na čelu s predsjednikom  i gradonačelnikom Brčko distrikta BiH dr. Antom Domićem, te dužnosnici HDZ-a BiH iz zakonodavne vlasti i institucija Distrikta.

Cilj tribina bio je informirati nazočne i provesti rasprave vezane za najnovija politička događanja u Brčkom, a u svjetlu izlaska stranke u Brčkom na predstojeće lokalne izbore i kampanje koje prate taj projekt. Nazočni su mještani uputili pitanja o funkcioniranju lokalne administracije u četvrtoj godini mandata Vlade Brčko distrikta BiH, mogućnostima novih upošljavanja, ali i realiziranju započetih projekata u njihovim mjesnim zajednicama. Razgovaralo se i o drugim važnim događajima koji su obilježili proteklo razdoblje.

Organizacija HDZ-a BiH za Brčko zahvaljuje svim članovima, simpatizerima i gostima na izvrsnom odzivu, konstruktivnom sudjelovanju i potpori!

Upravo zbog toga na jedan ovakav način želimo se i susresti s našim članstvom kako bismo im poručili da su dobrodošli i da za njih ima mjesta u tijelima stranke.

Comments are closed.