Razgovarano o pokretanju poslovanja elektrogalvanizacije u Brčko distriktu BiH

0
358

1.3.2016. Predstavnici tvrtke FARI iz Njemačke Frank Templin i Reinhold Hainz predstavili su danas u Gradskoj vijećnici članovima Vlade Brčko distrikta BiH i gradonačelniku dr. Anti Domiću poslovni plan za pokretanje poslovanja elektrogalvanizacije u Brčko distriktu BiH.

Tijekom sastanka predstavnici ove njemačke tvrtke istaknuli su da bi svoju kompaniju željeli izgraditi na zemljištu bivše baze McGovern, a bavili bi se uglavnom obradom dijelova za automobilsku industriju, izradu strojeva i uopće građevinarstvo. S ciljem unaprjeđenja ekonomije, kreiranja radnih mjesta i strukovnog učenja voljni su ulagati u Brčko distrikt BiH i staviti nam na raspolaganje svoja dugogodišnja iskustva.

Uz izraze dobrodošlice gradonačelnik dr. Domić je zahvalio na dolasku i pozdravio njihove namjere da svoje poslovanje i ostvare na prostoru ove lokalne zajednice.

Na sastanku su također prisustvovali voditelji i predstavnici zastupničkih klubova u Brčko distriktu BiH kao i ravnatelj Ureda za upravljanje javnom imovinom Stevan Sofić.

Comments are closed.