[ Apsolutna potpora predsjedniku dr. Draganu Čoviću u borbi za narod i domovinu- jednoglasna poruka s prve javne tribine iz Brčkog]

0
333

Predsjedništvo Odbora HDZ-a BiH u Brčkom, predvođeno predsjednikom dr. Antom Domićem, prisustvovalo je večeras zajedničkoj javnoj tribini u organizaciji Temeljnog ogranka HDZ-a BiH Brčko te pridruženih ogranaka 4. Juli, Dizdaruša, Čađavac i Gredice I na kojoj su predstavljeni kandidati s liste HDZ-a BiH iz Brčkog za predstojeće izbore. Pozdravne rijeci na samome početku uputio je predsjednik gradskog ogranka dr. Borislav Đulabić.

Fotografija HDZ BiH Organizacija za Brčko distrikt.

Predsjednik HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt dr. Anto Domić izvijestio je o trenutačnom stanju i planiranim aktivnostima u tijeku izborne kampanje prezentirajući osnovne odrednice izbornog programa RAZVOJ i O(P)STANAK. Iskazana je također i apsolutna potpora predsjedniku prof. dr. Draganu Čoviću kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u borbi za narod i domovinu. Na javnoj tribini potom su se nazočnima obratili i kandidati s liste Delfa Dejanović i Šimo Filipović pozvavši sve da prepoznaju važnost predstojećih izbora i 7. listopada daju svoj doprinos.
Naime, kandidati s liste HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a ispred Brčko distrikta su:
ZA ZASTUPNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BOSNE I HERCEGOVINE
3. Pero Gudeljević
ZA ZASTUPNIČKI DOM PARLAMENTA FEDERACIJE BIH
2.Delfa Dejanović
7.Šimo Filipović

Komentiraj