Kandidati s liste predstavljeni i u Seonjacima

0
1228

U nastavku predizbornih tribina HDZ BIH Organizacija za Brčko distrikt predstavila je danas svoje kandidate i u Temeljnom ogranku Seonjaci. Pod sloganom: „Glasuj srcem za narod svoj“ nazočni članovi, simpatizeri i ostali mještani upoznati su o tijeku izbornih aktivnosti.

„U kontekstu aktualne situacije informirali smo o potrebi pridržavanja svih mjera koje donosi Krizni stožer i zdravstvena struka kako bismo bez velikog broja oboljelih od ove opake bolesti mogli dočekati 15. studeni kada će se održati lokalni izbori“, rekao je predsjednik dr. Anto Domić koji obnaša dužnost dogradonačelnika Brčko distrikta BiH.

Kao i u drugim mjestima tako je i u Seonjacima vidljiva snažna potpora mještana dosadašnjoj politici i dužnosnicima HDZ BiH za dosad učinjeno uz očekivanje da će se zajednički nastaviti rješavati i druga važnja pitanja kako u Seonjacima tako i općenito.

„Naišli smo također i na sveopće odobravanje stanovnika Seonjaka za glasovanje na lokalnim izborima u smislu da će svaki Hrvat koji ima pravo glasa 15. studenoga izaći na biralište i podržati listu HDZ BIH i naše kandidate“, istaknuo je dr. Domić.

Nazočnima se obratio i dopredsjednik HDZ-a BiH u Brčkom i dopredsjednik Skupštine Ivo Filipović koji je zahvalio mještanima što su se odazvali u znatnom broju te izrazio uvjerenje u veoma uspješne rezultate HDZ-a BIH  nakon izbora.

Biljana Jakić, dopredsjednica Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ i kandidatkinja s liste je istaknula da je iznimno ponosna na svoju zajednicu jer je u cijelom Distriktu ovo mjesto prepoznato kao mjesto koje ima puno djece.

„Drago mi je da su i žene u Seonjacima zastupljene u svim sferama života, da imaju potporu svojih obitelji, kao i cijele društvene zajednice i HDZ-a BiH. Ovim primjerom mi pokazujemo da se može ostati i opsati na ovim prostorima i da se može kvalitetno urediti život uz puno rada, truda i volje i uz puno ljubavi prema ovim prostorima i hrvatskom čovjeku“, poručila je Jakić.

Comments are closed.