Izabrano novo rukovodstvo Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ za Brčko distrikt

0
363

19.11.2015. Na konstituirajućoj sjednici koja je održana nakon Izborne skupštine odbora Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ za predsjednicu ove organizacije za Brčko distrikt jednoglasno je  izabrana je Mira Ivaković. Dopredsjednice su Mara Pavlović, Dragica Sluganović i Dubravka Letić, dok je za tajnicu izabrana Selena Goričkić.

Na Izbornoj skupštini koja je prethodno održana izabran je novi Odbor Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Organizacije za Brčko distrikt u čijem sastavu je 13 članica i to: Mara Pavlović, Dragica Sluganović, Mira Ivaković, Ružica Viljušić, Ankica Franjić, Biljana Jakić, Mara Milić, Mara Jokić, Luca Barišić, Ljubica Ždravac, Selena Goričkić, Dubravka Letić i Jelica Pavić. Za Nadzorni Odbor izabrane su: R.M, Ika Blažević i Mira Babić.

Od pozvanih 102 izaslanice s pravom glasa, Skupštini je nazočilo njih 83. Nakon himne Hrvatskog naroda, himne Bosne i Hercegovine te minutom šutnje za sve naše branitelje i drage prijatelje koji su položili svoje živote za slobodu i opstojnost Hrvatskog naroda kao i sve članove HDZ-a koji više nisu među nama Predsjednica Zajednice žena Mara Pavlović podnijela je izviješće o dosadašnjem radu za razdoblje od 2012-2015.godine.

U ovom dugom razdoblju rada, zalaganja, suradnje, različitih događaja, darivanja prijateljstva, posjeta, promocije, važno je istaknuti i broj od ukupno 2018 članova i 806 članica.

Na Izbornoj skupštini obratila se i predsjednica Mladeži HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt Ružica Jokić koja je pozdravila nazočne, uputila riječi pohvale za rad predsjednici i članicama, te pozvala na zajedničko djelovanje i uključivanje većeg broja zainteresiranih.

Prof. Ankica Gudeljević je istaknula buduće korake djelovanja koji su od značaja u cilju razvoja kapaciteta i suradnje, te uputila riječi zahvale i nade da žene budu što jače.

Comments are closed.