Akcija Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” u Brčkom: Podijeljene ručno izrađene zaštitne maske svim temeljnim ograncima

0
421

“Danas je dan muke Gospodnje – Cvjetnica. Mi, članice Zajednice žena HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt ‘Kraljica Katarina Kosača’ svake godine u vrijeme korizme svoja dobra djela i misli usmjerimo i posvetimo osobama treće životne dobi.

Prethodnih smo godina obilazile naše stare i nemoćne u staračkim domovima. No, kako je trenutačno cijeli svijet zadesila pošast nazvana COVID – 19, a tako i našu lokalnu zajednicu čime su se životi svih nas promijenili, naše navike, obveze ali i sve drugo, prepoznale smo tu potrebu te odlučile da kriznim stožerima koji su se formirali po našim temeljnim ograncima olakšamo djelovanje i uputile se u podjelu pamučnih, višekratnih upotrebnih maski i zaštitnih rukavica.

Na takav način dale smo svoj skromni doprinos i pomoć u radu i članovima kriznih stožera”, istaknula je predsjednica Zajednice žena Mira Ivaković.

Ona je pojasnila da su vrijedne i aktivne članice danas obišle svako naše mjesto, ukupno 27 temeljnih ogranaka gdje su uručile predsjednicima istih simboličan dar, njihovih ruku djelo, zaštitne maske koje su same šivale za naše najpotrebitije.

“Želimo da svi iz ovoga izađete živi i zdravi, a tome možemo i sami mnogo doprinijeti. Ostanite doma, a timovi koji su formirani odraditi će za vas ono najbitnije. Svima vama, ma gdje bili, sretan i blagoslovljen Uskrs želi Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača”, poručila je predsjednica Mira Ivaković.

 

 

 

 

Comments are closed.