Zahvalnica gradonačelniku za uspješnu suradnju i čestitka Dana Distrikta od mališana iz kuće prijateljstva Amika

0
337

4.3.2016. Za dugogodišnju pomoć i potporu koju Vlada Brčko distrikta pruža Kući za mlade PRIJATELJSTVO Amika nekoliko mališana uz predstavnike ove kuće uručili su danas zahvalnicu gradonačelniku Brčko distrikta dr. Anti Domiću kao i prigodnu čestitku povodom Dana Distrikta te mu poželili sve najbolje u budućem radu.

“Ovakve stvari čovjeka razvesele jer je vidljivo kako se sa malo može napraviti jako puno. Kuća prijateljstva pomaže djeci da steknu nova znanja i prijateljstva i siguran sam da će im sve ovo što sada prolaze koristiti u životu“, kazao je gradonačelnik Domić.

On je dodao da Vlada Distrikta unazad nekoliko godina simbolično pomaže Kuću prijateljstva Amika kako bi mogli funkcionirati i opstati.

„Koliko to znači njima govori i današnja posjeta Uredu gradonačelnika kao i zahvalnica i čestitka povodom Dana Distrikta koju su uputili”, ocijenio je dr. Domić, nakon prijama koji je upriličen u Gradskoj vijećnici Brčko distrikta BiH.

Prema riječima jednog od volontera Davora Tešića, u ovoj kući prijateljstva četiri volontera pomažu djeci kroz četiri sekcije, a ovisno od njihovih potreba.

„Prvenstveno pomažemo djeci čiji roditelji nemaju financijsku mogućnost da im osiguraju da pohađaju vrtić. Oni imaju mogućnost da dođu kod nas da se družimo što je najvažnije i da im pomognemo u svemu, pa tako i u obrazovanju“, zaključio je Tešić.

Comments are closed.