Prijam kod gradonačelnika za sudionike dječijeg festivala

0
367

4.3.2016. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH, dr. Anto Domić upriličio je prijam za sudionike ovogodišnjeg festivala “Dječija mašta može svašta”, koji su se predstavili gradonačelniku i upoznali ga o nastupu samo nekoliko sati prije početka festivala. Ovom druženju su nazočili i umjetnički ravnatelj festivala Jovan Adamov, kao i izvršni producent Blagiša Nikolić.

 „Festival “Dječija mašta može svašta”, sada već tradicionalni kulturni događaj, dvanaestu godinu zaredom okuplja vrhunske izvođače iz oblasti glazbe, literalnih i likovnih radova. Ja sam im poželio sreću sutra na festivalu, da budu uspješni i da glazbu koju su izabrali uspješno izvedu”, kazao je nakon prijama dr. Anto Domić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

Dječji kulturni centar iz Bijeljine, pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH, zaslužan je za tradicionalno 12. izdanje ovoga festivala koji je, kako je ponosno rekao njegov umjetnički ravnatelj, jedinstven u regiji.

„Ovo su očigledno mali umjetnici, mnogi od njih sa festivala su otišli u profesionalce i žive od glazbe. To je jedna lijepa okolnost i nama čini čast da radimo nešto plemenito. Obično smo imali oko 16 numera i oko 13 solista te par dueta. Ove godine će na bini za dva sata programa biti samo 38 solista, imamo oko 80 članova u plesnim grupama i to će biti najezda talentirane djece”, poručio je Jovan Adamov, umjetnički ravnatelj festivala.

Comments are closed.