Uspješno okončana humanitarna akcija Zajednice žena HDZ-a BiH “Kraljica Katarina Kosača” Organizacije za Brčko distrikt

0
537

Predsjedništvo Zajednice žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača” 5. siječnja pokrenulo je humanitarnu akciju za potresom porušenu Banovinu u vidu prikupljanja novčanih sredstava na području cijele Bosne i Hercegovine.

Odbor Zajednice žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača” Organizacija za Brčko distrikt BiH sproveo je humanitarnu akciju u koordinaciji sa temeljnim ograncima, čije  članice su uzele učešće u svim temeljnim ograncima  na terenu do okončanja akcije 5. ožujka, dokad je i službeno trajala humanitarna akcija.

„Ovim putem želim izraziti svoju  zahvalnost svim članicama Zajednice žena, kao i brojnim kolegama, dužnosnicima u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti Brčko distrikta BiH, svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju, jer smo naravno dali  svoj puni doprinos, kako kroz prikupljanje kroz crkve u Brčanskom dekanatu, kroz temeljne ogranke iz kojih  dio pučanstva zadešenih potresom vuku korijene sa naših područja, kao i kroz Udrugu žena Posavine Prsten. Još jednom smo pokazale svoju humanu stranu, te izrazili svoje suosjećanje s potrebitima. Nismo odredile iznos, svatko je donirao sukladno svojim mogućnostima, a ono što je najbitnije da je bilo od srca. Prikupljena sredstva iz svih dijelova BiH bit će objedinjena uplatom na račun HDZ-a BiH, te  donirana za izgradnju ustanove u Petrinji  potrebitima u trećoj životnoj dobi, o čemu će Predsjedništvo Zajednice žena na čelu sa predsjednicom Marinom Pendeš naknadno donijeti odluku, te će o istoj biti  informirana  javnost”.

 

Predsjednica Zajednice žena Brčko distrikta BiH Mira Ivaković.

 

Comments are closed.