Uskrsna čestitka dr. Ante Domića

0
675

Uskrs je kamen temeljac naše vjere, dan svjetla, ljubavi i mira. Isusovo uskrsnuće je trajni i istinski izazov i poziv vjere na život vječni. Nažalost i ove godine Uskrs dočekujemo u vremenima ugroze za sve nas, naše obitelji i naše bližnje.

Ali više nego ikada u ovoj borbi s nevidljivim neprijateljem, treba nam nada i Božji blagoslov. Ljubav prema svima onima koji se u ova teška vremena bore za vlastiti život, ali i zahvalnost onima, znanima i neznanima, koji brinu o našem zdravlju i sprječavaju širenje bolesti COVID-19.,  koja se tako zlokobno nad svijetom nadvila.

Stoga, pronađimo svi skupa u ovim teškim i zahtjevnim vremenima snagu i nadu da ćemo odgovornošću i disciplinom, izaći iz bitke s koronavirusom, pobijedivši distancu i prepreku viđanja naših najmilijih iz udaljenih krajeva naše dijaspore. Iskoristimo ovu kušnju da bismo shvatili koji su zaista oni bitni životni prioriteti – obitelj, zdravlje i humanost.

Neka Vas upravo te istinske ljudske vrijednosti prate kroz život baš kao što je vjera u Krista, kroz stoljeća, bdjela nad hrvatskim pukom.

Čestit i blagoslovljen Uskrs, želi Vam HDZ BiH Organizacija za Brčko distrikt.

Predsjednik

dr. Anto Domić

Comments are closed.