Upriličen tradicionalni Božićni domjenak

0
361

28.12.2014. U prigodi obilježavanja najradosnijega katoličkog blagdana Organizacija HDZ-a BiH u Brčko distriktu večeras je priredila tradicionalni Božićni domjenak. Na svečanom prijamu koji je održan u Hotelu „Europa“ okupili su se brojni članovi, aktivisti i simpatizeri HDZ-a. Također i prijatelji koji na bilo koji način sudjeluju u zajedničkom radu došli su da kroz druženje podijele radost Božića.

Predsjednik, dr. Anto Domić napomenuo je da Hrvatska demokratska zajednica BiH u distriku svake godine upriliči božićno druženje. „To je prigoda da se međusobno podijeli duh Božića, prijateljstvo, ljubav, poštovanje, toplina darivanja i međusobnog čašćenja i uvažavanja, a u tom duhu okupili smo se i ove godine da na trenutak zaboravimo sve probleme i brige s kojima se svakodnevno susrećemo“, kazao je dr. Domić.

Odgovarajući na upite novinara on je istaknuo da je HDZ BiH izuzetno zadovoljan radom u proteklom vremenskom razdoblju kao i izbornim rezultatima 2014. godine na kojima je ostvarena potpora preko 70 posto hrvatskog biračkog tijela.

„Na općim izborima smo nakon osam godina izabrali hrvatskog člana predsjedništva BiH u osobi predsjednika HDZ-a BiH prof. dr. Dragana Čovića. Kroz stranke okupljene oko HNS-a izborili smo apsolutnu pobjedu u kojoj je sudjelovao i HDZ Brčko distrikta, a tijekom godine smo i kao stranka intenzivno radili na poboljšanju općih uvjeta i rješavanju teških pitanja kako za druge tako i za hrvatski narod ovdje na prostoru Brčko distrikta. Svima koji smo djelovali u ime HDZ-a i kroz HDZ dali adekvatan odgovor ukazano povjerenje pokazuje da dobro radimo i da moramo nastaviti dalje tražeći pravi put za sve teža pitanja koja su pred nama“, zaključio je Domić.

Comments are closed.