Tradicionalno druženje žena HDZ-a povodom blagdana sv. Kate

0
294

U prigodnom ozračju Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača u Brčkom, upriličila je sinoć, 27. studenog u Napretkovom domu sada već tradicionalno druženje žena, a povodom blagdana sv. Kate.

Na svečanosti se uz prigodnu glazbu, okupilo preko 120 članica i gošći koje su zajednički proslavile svetkovinu i imendan naše Kraljice Katarine Kosače. Na samom kraju svečanosti svim Katama je povodom njihovog imendana uručene ruže kao mali znak pažnje.

Ovim povodom, na samom početku druženja predsjednica Zajednice žena u Brčkom Mira Ivaković poručila je:

Poštovane kraljice,  članice Zajednice žena KKK Organizacije za Brčko distrikt,  te naše simpatizerke, čini mi čast i zadovoljstvo da vas sve srdačno pozdravim i zaželim dobrodošlicu na ovo već naše tradicionalno sijelo žena u povodu obilježavanja Sv. Kate. Lijepo nas je vidjeti u ovako impozantnom broju. Danas je i prva nedjelja Adventa, vjerujem da je većina nas i zapalila prvu svijeću, stoga bi u tom duhu poželjela da svaka od nas u nadolazećem vremenu Došašća bude svjetlo i nada, kako u svojim obiteljima,  tako i na radnim mjestima, te sredinama iz kojih dolazimo. I na kraju bih našim Katama, Kaćama, Katarinama i Kajama čestitala njihov imendan uz prigodan skroman poklon. Ugodnu i veselu večer vam želim da se lijepo provedete, žive i zdrave mi budite do našeg sljedećeg druženja.

Komentiraj