Održana primopredaja dužnosti gradonačelnika

0
379

16.11.2016. Nakon skupštinske odluke o izboru gradonačelnika u Gradskoj vijećnici je jutros održana primopredaja dužnosti između bivšega gradonačelnika dr. Ante Domića i novoga gradonačelnika Siniše Milića.

„Jutros smo i službeno obavili primopredaju između starog i novog gradonačelnika Brčko distrikta BiH i to je bila prilika da se u nazočnosti ravnatelja Direkcije za financije upoznamo s financijskim stanjem kao i s političkim i drugim aspektima. Mogu izraziti i svoje osobno zadovoljstvo i zahvalnost gospodinu Domiću na činjenici da je stanje u Brčko distriktu BiH dosta stabilno što je, siguran sam, i dobra osnova za nastavak planiranih zajedničkih aktivnosti. Na temelju dosadašnjih aktivnosti i iskustava s dr. Domićem, pa i ostalim kolegama, optimista sam da ćemo raditi kao tim i u tom svjetlu nastaviti i u narednom mandatnom razdoblju“, izjavio je Siniša Milić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

Dosadašnji gradonačelnik dr. Anto Domić ovom je prilikom ocijenio da je proteklo razdoblje od četiri godine bilo jedno uspješno razdoblje te da se funkcioniralo na zadovoljstvo svih političkih aktera, a također je izrazio nadu da su i stanovnici Brčko distrikta BiH zadovoljni učinjenim.

  „Uvažavajući činjenicu da mi funkcioniramo u koaliciji, da funkcioniramo po principu Vlade, gradonačelnik nije uvijek u prilici realizirati ono za što on misli da je ispravno i da je najbolje u danom trenutku, ali je važno da smo kroz ove četiri godine imali jedno uspješno razdoblje, da smo rješavali nerješive situacije i da smo funkcionirali na zadovoljstvo svih političkih aktera, a mislim da su i stanovnici Distrikta mogli biti zadovoljni većinom radnji koje smo učinili“, istaknuo je dr. Domić poželjevši novom gradonačelniku svako dobro i veliki uspjeh kroz predstojeće mandatno razdoblje.

Comments are closed.