Održana javna tribina u Donjem Zoviku

Dočekani uz srdačnu dobrodošlicu kandidati s liste HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt za nadolazeće izbore predstavljeni su večeras na javnoj tribini u Donjem Zoviku. Tunjo Ageljić, predsjednik temeljnog ogranka pozdravio je sve nazočne te prepustio riječ našem predsjedniku dr. Anti Domiću.

„Na skupu se vrlo pohvalno govorilo o dosad riješenim problemima jer je ovo mjesto promijenilo svoj izgled u smislu dobre infrastrukture i  mnogih riješenih pitanja kao i daljnje odobravanje politike i načina suradnje naših dužnosnika s predstavnicima mjesne zajednice glede rješavanja važnih problema koji tište ovo selo“, rekao je dr. Domić dodajući da je Hrvatska demokratska zajednica u Donjem Zoviku oduvijek imala maksimalnu potporu.

„Ovdašnji žitelji iskazali su opredijeljenje da na lokalnim izborima ponovno podrže Hrvatsku demokratsku zajednicu kada su naši kandidati s liste u pitanju i očekivanje da dosadašnja suradnja bude nastavljena i u narednom četverogodišnjem mandatu. Razgovarali smo i o politici HDZ-a kada se tiče stipendiranja studenata i poticanja mladih ljudi da se obrazuju na visokoškolskim ustanovama napose u zanimanjima koja su vrlo važna za naše društvo kako bi u budućnosti mogli biti istinski reprezentanti hrvatskoga naroda u institucijama Brčko distrikta i prepoznatljiv element hrvatske opstojnosti ovdje u Distriktu Brčko“, istaknuo je predsjednik Domić.

„Želim s ovoga mjesta da pozdravim sve žitelje Donjeg Zovika ali i sve druge posebice članove Hrvatske demokratske zajednice. Cilj nam je promovirati HDZ BiH i sve kandidate s liste u čemu smo smatram i bili uspješni. Stoga, uz podsjećanje da je Hrvatska demokratska zajednica u Donjem Zoviku uvijek imala široku potporu, zahvaljujem za sve učinjeno uz očekivanje potpore i na predstojećim izborima“, poručio je Ivo Filipović, dopredsjednik HDZ-a BIH Organizacije za Brčko distrikt i dopredsjednik Skupštine.

U svojem obraćanju nazočnima zastupnik u Skupštini i dopredsjednik HDZ-a BIH Organizacije za Brčko distrikt Ilija Marić je također potvrdio da je Hrvatska demokratska zajednica u ovom mjestu tradicionalno ostvarivala dobar rezultat i suradnju uzimajući u obzir probleme koji muče žitelje ovog kraja te na koji način će ti problemi u narednom periodu biti riješeni.

„Poseban naglasak je stavljen na iskazanu zabrinutost zbog činjenice da se ovi izbori održavaju u izrazito složenim uvjetima i ozračju kakvo nije  predviđeno izbornim zakonom“, zaključio je Marić ukazujući na otežane okolnosti naročito u smislu nepovoljne epidemiloške situacije.

Svi nazočni su upoznati i o tome koliko je do sada učinjeno od strane naših predstavnika u vlasti te koji su planovi za budućnost.

Comments are closed.