Održana 4. Izborna skupština Mladeži HDZ BiH Organizacije za Brčko Distrikt

0
349

01.02.2015. Mladež HDZ BiH Organizacija za Brčko Distrikt BiH danas je u prostoru HKD „Napredak“ Brčko održala  četvrtu Izbornu skupštinu na kojoj je izabran novi Odbor Mladeži HDZ-a BiH u Brčkom (15 članova) kao i 3 člana Nadzornog odbora.

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Odbora za predsjednicu Mladeži HDZ Brčko Distrikt BiH izabrana je Ružica Jokić.

Dopredsjednici: Adrijana Pavić, Lucija Ždravac, Jelena Nikić, tajnik Miroslav Marojević.

Novoizabrani članovi Odbora Mladeži su i: Darko Antić, Daniel Lukić, Nina Letić, Zoran Blažević, Mara Šimić, Tea Ružić, Mario Bosankić, Marina Ostrihon, Ivan Nikolić, Dragan Josić

Nadzorni Odbor: Tihomir Mijatović, Maja Ružić, Ilija Ageljić

Ružica Jokić, predsjednica Mladeži HDZ BiH Organizacija za Brčko Distrikt BiH ovim povodom je izjavila da će mladež Organizacije HDZ-a BiH u Distriktu ustrajno nastaviti na izvršenju već započetih aktivnosti.

Ona je istaknula da Mladež HDZ-a u Brčkom obilježava niz manifestacija ističući pored ostalog: „Obilježavanje večeri sjećanja“, „Hodočašće Mladeži u Međugorju“, uspješnu suradnju sa Zajednicom žena „Katarina Kosača“ Brčko Distrikt i sa Odborom HDZ BiH Organizacija za Brčko Distrikt BiH. „Radićemo još više na omasovljenju našega članstva i započeti nove projekte i aktivnosti“, naznačila je još izabrana predsjednica Ružica Jokić.

Komentiraj