Obilazak temeljnih ogranaka predvođen predsjednikom HDZ BiH u Distriktu

0
380

14.9.2014. Organizacija HDZ BiH u Distriktu predvođena predsjednikom dr. Antom Domićem obilježila je početak predizborne kampanje obilaskom temeljnih ogranaka diljem Brčko Distrikta. Tako je 11. rujna  prva javna tribina održana u Donjem Rahiću, dok je u nedjelju, 14. 9.2014. upriličen posjet Boću, a već sutra bit će priređen sastanak sa članstvom u Napretkovu domu u Brčkom.

Hrvatski izbor na predstojećim općim izborima je prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH kandidat za člana Predsjedništva BiH u ime koalicije HDZ-a i stranaka okupljenih u HNS-u BiH. -Kako zaštititi hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, kako mu osigurati ustavnu i svaku drugu jednkopravnost i kako stvoriti pretpostavke za reforme koje će ubrzo nakon izbora uslijediti u BiH-  hrvatski je odgovor!

Kandidatkinja za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH u izbornoj jedinici 5A iz Brčkog je Biljana Jakić, a kandidatkinje za Parlament Federacije BiH u izbornoj jednici 402 su Ankica Gudeljević i Jelena Nikić.

Comments are closed.