Lucija Ždravac

0
545
Rođena sam 28. 9. 1989. u Brčkom u katoličkoj obitelji. Osnovnu školu završavam u Bijeloj nakon čega upisujem srednju Ekonomsku školu u Brčkom koju uspješno završavam. Nakon završene srednje škole upisujem Pravni fakultet koji završavam stekavši zvanje diplomirani pravnik.
Stalno sam nastanjena u mjestu Dubrave gdje i radim u obiteljskoj tvrtki s ocem, majkom i sestrama pokušavajući živjeti i raditi na svom ognjištu gdje su odrastali, živjeli, radili i borili se svi moji preci te doprinositi razvoju naše zajednice. Odlazak s ognjišta bez borbe da se ostane i opstane na svome bio bi veliki poraz za mene.
Po uzoru na svoje roditelje aktivni sam član HDZ-a od 2007. godine. Od tada sam obnašala sljedeće dužnosti: član Nadzornog odbora Mladeži HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt BiH, dopredsjednica Mladeži HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt BiH i član Odbora Zajednice žena HDZ-a Kraljica Katarina Kosača Organizacije za Brčko distrikt BiH. Trenutno sam član Odbora Mladeži HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt BiH, član Odbora HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt BiH i član Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH.
Od 2010. godine član sam HKD-a Napredak, podružnica Brčko, te sam od 2018. godine na Izbornoj skupštini društva izabrana za dopredsjednicu HKD-a Napredak, podružnica Brčko. Zajedno s Odborom HKD-a Napredak, podružnica Brčko, borimo se našim mladima osigurati pomoć pri školovanju u vidu stipendija, te isto tako promovirati kulturu i običaje hrvatskog naroda brčanskog kraja.

Komentiraj