[FOTO] Božićni domjenak 28. prosinca 2016. godine

0
338

U prigodi obilježavanja najradosnijega katoličkog blagdana Organizacija HDZ-a BiH u Brčko distriktu večeras je priredila tradicionalni Božićni domjenak. Na svečanom prijamu koji je održan u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ okupili su se brojni gosti i prijatelji koji na bilo koji način sudjeluju u zajedničkom radu došli su da kroz druženje podijele radost Božića.

Predsjednik Organizacije u Distriktu, dopredsjednik HDZ- a BiH i dogradonačelnik Brčkog, dr. Anto Domić napomenuo je da Hrvatska demokratska zajednica BiH u Distriktu svake godine već tradicijski upriliči božićno druženje i skromni prijem za svoje članstvo i simpatizere kao znak zahvale za angažman tijekom godine.

„Ovo je isto tako prigoda da se na kraju godine i u povodu Božića sastanemo kao jedna velika obitelj i da se međusobno družimo u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi punoj ljubavi te uz prigodan kulturno-umjetnički program afirmirajući našu tradiciju, kulturu i običaje. Prigoda je isto tako sagledati što je učinjeno u godini iza nas u kojoj je HDZ polučio veliki rezultat. Kao politička stranka smo ostvarili sve svoje ciljeve, sakupili 4000 glasova na lokalnim izborima što nam je dalo jamstvo da imamo tri zastupnika u Skupštini, dopredsjednika i dogradonačelnika, četiri člana Vlade i od toga tri ministra i dva savjetnika što je dobar temelj da možemo i dalje nastaviti rješavati probleme hrvatskoga naroda ovdje u Brčkom. To je i jamstvo hrvatskome čovjeku da ovdje uvijek ima otvorena vrata kod bilo kojeg dužnosnika HDZ- a i za bilo koji problem koji mu se nameće. Rezultat i povjerenje koje smo dobili daje nam u isto vrijeme obvezu i zalog za budućnost da još više radimo, brže i bolje prepoznajemo probleme sa kojima se susreće hrvatski čovjek i da to rješavamo. S druge strane i obveza da nastavimo uspostavljanje tradicijski dobre suradnje sa drugim narodima i političkim strankama kako bi svakom Hrvatu ovdje na prostoru Brčko distrikta bilo ugodno i kako bi se uistinu osjećao svoj na svome neovisno o našoj brojnosti i političkim situacijama“, ocijenio je predsjednik.

Dr. Domić poželio je svima čestit i blagoslovljen Božić, sretnu i uspješnu Novu 2017. godinu i da je se svi sjećamo samo po dobrom.

Comments are closed.