[ Dr. Anti Domiću dodijeljena plaketa za osobit doprinos promociji Filozofskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru. ]

0
360

Dr. Anti Domiću dodijeljena plaketa za osobit doprinos promociji Filozofskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru na svečanoj sjednici  Znanstveno-nastavnoga vijeća Filozofskog fakulteta održanoj u povodu Dana fakulteta.

„Ovaj fakultet istinski je primjer što znači društvena odgovornost“, poručila je ovom prigodom rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić u svojem obraćanju.

Sjednicu je, dnevnim redom, otvorio dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić.  Dodijeljene su plakete za nastavno-stručni rad te osobit doprinos promociji Fakulteta, povelje za suradnju, pohvalnice te nagrade za znanstvenu djelatnost i znanstveno djelo.

Na sjednici su se osim dodjela nagrada rezimirale godišnje aktivnosti koje su ove godine predstavljene promo filmom Filozofskog fakulteta. „Mi smo ponosni na ono što smo stvorili i želimo se zahvaliti ljudima koji nas čine ovakvima kakvim jesmo i koji nas čine da budemo bolji u budućnosti“, izjavio je dekan Tomić.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić čestitala je prisutnima Dan fakulteta. Naglasila je kako Filozofski fakultet pod svojim okriljem okuplja studente i profesore ujedinjene u želji da znanje pobijedi neznanje. „Upravo vi na Filozofskom fakultetu spajate drevna suparništva: nadahnuća i empirije, instinkt i razum, znanost i umjetnost i zato ste doista posebni“, poručila je rektorica Ostojić.

Na svečanoj sjednici donesena je odluka da se nagrade zaslužni pojedinci i organizacije s kojima Filozofski fakultet uspješno surađuje. Tim povodom dodijeljeno je 37 povelja i plaketa za osobit doprinos ugledu i promociji Filozofskog fakulteta i pohvalnica za angažiranost i profesionalnost.

Dan fakulteta obilježava se 23. svibnja svake godine. Cijelu galeriju fotografija možete pogledati na facebook stranici Filozofskog fakulteta.

Gabrijela Arapović / Antonija Kolakušić

Comments are closed.