Održana 6. Izborna skupština Mladeži HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt

0
330

Mladež HDZ BiH Organizacija za Brčko distrikt BiH jučer je u prostorijama HKD „Napredak“ održala šestu Izbornu skupštinu na kojoj je izabran novi Odbor Mladeži u Brčkom (9 članova) kao i 3 člana Nadzornog odbora.
Na prvoj konstituirajućoj sjednici Odbora za predsjednika Mladeži HDZ Brčko distrikt BiH ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Šimo Filipović.
Dopredsjednice su: Ružica Jokić, Nina Letić i Adrijana Zimonjić, dok je za tajnika Mladeži izabran Zlatko Filipović.

U novi saziv Odbora Mladeži HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt izabrani su: Šimo Filipović, Ružica Jokić, Tea Ružić, Mara Šimić, Zlatko Filipović, Lucija Ždravac, Adrijana Zimonjić, Nina Letić i David Ikić. Izabrani članovi Nadzornog odbora su: Mirela Ivkić, Ivana Bašić i Katarina Geljić.
Podnoseći izvješće o dosadašnjem radu predsjednik Šimo Filipović je istaknuo da će Mladež Organizacije HDZ-a BiH u Distriktu ustrajno nastaviti na izvršenju svih započetih aktivnosti.
Predsjednik HDZ-a BiH u Brčkom i dopredsjednik HDZ- BiH dr. Anto Domić obratio se također na samome početku te pozdravljajući nazočne iskazao potporu Mladeži kao i zahvalnost na dosadašnjem trudu i zalaganju.

„Ovdje smo da vas podržimo i da izaberete novo vodstvo Mladeži koje će provoditi politike HDZ-a BiH i sudjelovati kroz suradnju sa seniorima na provođenju politika u Brčko distriktu. Ono što mogu reći jeste da smo mi seniori u proteklom razdoblju bili iznimno zadovoljni radom Mladeži i svi oni koji su radili imali su prostora i prigodu iskazati se kako u političkom tako i u svakom drugom smislu. U svakom slučaju mi očekujemo i računamo na vas mlade i u budućnosti jer vi ćete preuzeti odgovornost za naš narod prije ili kasnije“, naglasio je dr. Domić te iskazao potporu prijedlogu kandidata za odbor kao i dosadašnjem predsjedniku na prepoznatom trudu i zalaganju poručivši Mladeži da i ubuduće s ponosom nose obilježja HDZ-a.

Komentiraj