HDZ je izvorni original hrvatskoga naroda

0
321

Organizacija Hrvatske demokratske zajednice za Brčko distrikt predstavila je sinoć u brčanskom Domu kulture kandidate sa svoje izborne liste za predstojeće Lokalne izbore. Poručili su da HDZ u sljedeći saziv lokalne skupštine ulazi značajno jači i kao čimbenik oko kojeg će se formirati buduća vladajuća većina.

Hrvatska demokratska zajednica nije obična stranka, nego istinska zajednica svih Hrvata. Ona okuplja sve društvene slojeve i sposobna je brinuti o svim interesima naroda. Ona nije improvizacija niti imitacija, nego izvorni original. Kao takva je prepoznata od svoga osnutka i sastavni je dio života svakog pravog Hrvata, poručio je u Brčkom nositelj liste HDZ-a za Brčko distrikt i brčanski gradonačelnik dr. Anto Domić.

„I ovdje u Brčkom HDZ demonstrira svoju političku snagu i moć koju crpi iz hrvatskoga naroda. Hrvatski narod je i danas pokazao da je HDZ stožerna snaga i stožerna zajednica koju podupiru i koju želi da vodi hrvatski narod. HDZ je spreman da preuzme odgovornost i da dogotovi sve one poslove koje je do sada započeo kako bi Hrvati na prostoru Brčko distrikta i ovdje u samom gradu se osjećali sigurno, stabilno i svoji na svome“, dodao je dr. Domić.

Ne može se svatko predstavljati kao reprezent hrvatskoga naroda. Da bi to bio mora se dokazati ustrajnošću i vjerodostojnošću, a ne lutati u bespuću neznanja i osobnih interesa. HDZ je svoju kompetenciju davno dokazao i zato će na predstojećim izborima dobiti zasluženu nagradu svoga naroda, rekao je kandidat sa liste, dr. Borislav Đulabić.

„Večeras je HDZ ponovo poslala poruku o potrebi hrvatskog zajedništva, o potrebi da dobijemo mandat više kako bi još jači nastavili raditi na zastupanju interesa svoga naroda. Stoga i očekujem da ćemo na ovim izborima dobiti onu potporu hrvatskoga naroda koja je potrebna da bi tu misiju nastavili i dalje“, kaže dr. Đulabić.

Jednak stav iznosi i drugi kandidat sa liste HDZa u Brčkom, dr. Anto Basić.

„Pokazali smo da smo zajedno, da smo jaki i da ćemo se zajedno i dalje boriti po načelima HDZ-a za dobrobit hrvatskog naroda na ovim prostorima, ali nikako na štetu drugih naroda, nego rame uz rame sa našim susjedima u Brčko distriktu“, rekao je dr. Basić.

Mladi ljudi uz Hrvatsku demokratsku zajednicu u današnjem vremenu i na ovom prostoru nisu zabrinuti, jer imaju stranku koja im daje šansu i vodi ih pravim putem, kaže kandidatkinja sa liste, Tea Ružić.

„Ja sam najmlađa kandidatkinja na našoj listi. Imam samo 20 godina i rukovodstvo stranke mi je dalo tu priliku da se borim i da shvatim kako je to boriti se za svoj narod. Mogu vam reći da je osjećaj izvrstan“, poručila je Tea Ružić.

Kandidati HDZ-a za Brčko distrikt sutra od 18 sati na stadionu u Bijeloj održavaju svoj završni predizborni skup, gdje će odjeveni u tradicijske nošnje Hrvata brčanskoga kraja još jednom poručiti da su bili, jesu i da će uvijek biti sastavni dio svoga naroda, najavljeno je iz te stranke.

Comments are closed.