Božićni domjenak HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt

0
334

U prigodi obilježavanja najradosnijega katoličkog blagdana Organizacija HDZ-a BiH u Brčko distriktu večeras je priredila tradicionalni Božićni domjenak. Na svečanom prijamu koji je održan u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ okupili su se brojni članovi, aktivisti i simpatizeri kao i prijatelji u zajedničkom radu da kroz druženje podijele radost Božića.

Predsjednik, dr. Anto Domić je napomenuo da Hrvatska demokratska zajednica BiH u Distriktu svake godine upriliči božićno druženje i skromni prijem za svoje članstvo i simpatizere koji vide i prepoznaju u Hrvatskoj demokratskoj zajednici političku opciju koja štiti interese hrvatskoga naroda.

„Prigoda je to da se uz opušteno druženje, glazbu, objed, prijateljsku i toplu božićnu atosferu učinimo jednom velikom obitelji i da na kraju godine na neki način počastimo i zahvalimo svim članovima i simpatizerima kao i svima onima koji su pomogli HDZ-u da može štititi i ostvarivati interese hrvatskoga naroda u političkoj borbi ovdje za ravnopravnost u Brčko distriktu. Posjeta je jako dobra što znači da Hrvati Brčko distrikta imaju i dalje ogromno povjerenje u vodstvo, a to je nama daljnja obveza da možemo stalno i uporno imati inspiraciju da se borimo za Hrvate ovoga kraja i nudimo razvoj Brčko distrikta po mjeri svakoga čovjeka“.

Dr. Domić je čestitajući najradosniji blagdan Božić uputio i srdačne želje za uspješnu Novu 2018. godinu te iskazao nadu da će ona svim stanovnicima, članovima, simpatizerima i svim ljudima dobre volje donijeti puno sreće, ljubavi, blagostanja, raspoloženja i ostvariti sve želje.

Odgovarajući na upite novinara predsjednik je također istaknuo da je HDZ BiH političa opcija koja u kontinuitetu djeluje i ovdje na prostoru Brčko distrikta već 26 godina i  da je stranka koja je okosnica politike hrvatskoga naroda.

„To je politička opcija koja zastupa interese Hrvata u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti i jedina politička stranka koja participira u poziciji ovdje na prostoru Brčko distrikta BIH“, rekao je dr. Domić dodajući da je u potpunosti zadovoljan radom zastupnika iz reda HDZ-a u Skupštini Brčko distrikta kao i članovima Vlade u dijelu izvršne vlasti.

„Rezultati koje postižemo ne ovise samo o HDZ-u nego i o prihvaćanju naših ideja od strane drugih ali isto tako postizanja konsenzusa sa drugima kako bismo i naše ideje sproveli u djelo“, zaključio je predsjednik dr. Anto Domić.

Comments are closed.